London-based architecture practice Studio Weave has filled a greenhouse with tropical plants in London to highlight the reality of climate change. Known as Hothouse, the large-scale installation project is located at International Quarter London, a business development built in a subdivision of Stratford and close to Queen Elizabeth Olympic Park. The design is inspired by a Victorian glasshouse, and at 7 meters tall, the installation is held up using a galvanized steel frame and cables.

 

Welcome to Wopular!

Welcome to Wopular

Wopular is an online newspaper rack, giving you a summary view of the top headlines from the top news sites.

Senh Duong (Founder)
Wopular, MWB, RottenTomatoes

Subscribe to Wopular's RSS Fan Wopular on Facebook Follow Wopular on Twitter Follow Wopular on Google Plus

MoviesWithButter : Our Sister Site

More Living News